Támogass 2024-01-27T21:44:21+01:00

Köszönjük, ha támogatod a férfiak egészségét!

Ha tetszik a munkásságunk és az edukációs kampányunk, amit minden év Movemberében a bajusznövesztéssel próbálunk terjeszteni, akkor a következő lehetőségek egyikén tudsz számunkra adományt küldeni.

Minden 4.500 ft-os adományból 1 férfinak a PSA szűrését állod. Köszönjük a segítséged és a támogatásod!

Utalással:

MenstManust – Movember Magyarország Egyesület

Bankszámlaszám:
16200106-11611408
HU86 1620 0106 1161 1408 0000 0000
S.W.I.F.T. BIC: HBWEHUHB
MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.

PayPal:

PayPal.Me/mentsmanust

  Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót! (kötelező) Letöltöm

  Prosztata Kommandó

  A Prosztata Kommandót 2016 második felében indítottuk útjára, melynek lényege, hogy különféle egészségnapokon, rendezvényeken és eseményeken meghívásra, egy egészségügyi szakvizsgával rendelkező személyzetet biztosítunk, akik a megadott helyszínen és napon PSA szűrést, tájékoztatást végeznek.

  A szűréseket az év közben összegyűjtött adományokból fedezzük, így a rendezvényen az odalátogató férfiak ingyenesen tudják megmérni a PSA szintjüket és tájékoztatást kapni a férfibetegségekkel kapcsolatosan.

  A PSA mérés nem egyenlő a teljes körű diagnózis megállapításával, viszont a három vizsgálat (rektális, ultrahang, PSA) egyike, amellyel az urológusok feltérképezik a prosztata állapotát.

  Ezen aktivitásunkkal is szeretnénk a férfiaknak felhívni a figyelmét a szűrővizsgálatok, valamint a rendszeres mozgás, egészséges táplálkozás és mentálhigiéniájuk erősítésének  fontosságára.

  További információ a ProsztataKommandóról
  Cégeknek ProsztataKommandó igénylése

   Elfogadom az Adatvédelmi Tájékoztatót! (kötelező) Letöltöm

   Nem szeretnék lemaradni a legújabb információkról!