Vallalati Programunk 2023-12-13T22:41:45+01:00

FÉRFIEGÉSZSÉGET TÁMOGATÓ INTÉZMÉNY MINŐSÍTÉS (FETI)

A FérfiEgészséget Támogató Intézmény (FETI) minősítés azért jött létre, hogy elismerje és kitüntesse a férfi munkavállalók egészségével foglalkozó cégeket. Azok a cégek, intézmények részesülnek FETI minősítésben, akik az éves szűrőprogramjaikba beépítették a férfiakat érintő betegségek vizsgálatát, mint például a prosztatarákszűrést.

FETI minősítéssel rendelkezni kitüntetés. Az ország egészségtudatos vállalatainak körébe tartozni a piac és a munkavállalók számára azt az üzenetet hordozza, hogy a cégnél dolgozó férfiak élete kiemelten fontos, amiről gondoskodni kell.  Hiszen hosszú távon csak egészséges munkaerővel lehet álmokat megvalósítani, eredményeket elérni.

A MentsManust filozófiája – Egy férfiélet tudatos megmentése egy másik életének megmentését is biztosítja

A MentsManust nagy tömegeket elérő sportnapokon, közösségi rendezvényeken (falunapok, fesztiválok) ingyenes PSA-szűrést és egészségügyi szolgáltatást kínál, amit cégeknek nyújtott szolgáltatásainak bevételeiből finanszíroz. Egy ember megszűrése így az országban egy másik javát is szolgálja. Magyarországon a MentsManust az egyetlen férfiaknak nyújtott egészségügyi szolgáltatás, amely közösségorientált – a profitorientált hozzáállás helyett. Az első FETI minősítésben részesülő cég a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. volt, azóta számos cég csatlakozott a FETI minősítéssel rendelkező munkahelyek táborához.

Csatlakozzanak Önök is a FérfiEgészséget Támogató Cégek sorához!

További információkért látogassanak el a következő oldalra: Céges szűrések és szolgáltatások vagy vagy vegyék fel velünk a kapcsolatot:

Tel.: +3630-2935-326

E-mail: info@mentsmanust.hu

Támogatóink

2023

Budapest Airport Zrt.
Magyarország
Diageo Zrt.
Budapest
Májer Kft.
Budapest
BP BSC Kft.
Budapest
BioTech USA Kft.
Magyarország
Sportfive Hungary Kft.
Magyarország
Intendo Stúdió Kft.
Budapest
– MentsManust nyomdai partnere –
Hamarosan további cégek lesznek kitüntetve…

Támogatóink

2022

Budapest Airport Zrt.
Magyarország
BP BSC Kft.
Budapest
BioTech USA Kft.
Magyarország
Sportfive Hungary Kft.
Magyarország
Intendo Stúdió Kft.
Budapest
– MentsManust nyomdai partnere –
Hamarosan további cégek lesznek kitüntetve…

Támogatóink

2021

MVM Csoport
Budapest
Budapest Airport Zrt.
Magyarország

RÓLUNK MONDTÁK

„Öröm számunkra, hogy csatlakozhattunk a mozgalomhoz, tettünk férfi munkavállalóink egészségének megőrzé-séért és felhívtuk a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára. Büszkék vagyunk arra, hogy vállalatunk bekerült a FérfiEgészséget Támogató Intézmény Minősítésű cégek körébe. A jól szervezett kampány eredményeképpen a 40 év feletti férfi kollégák szerencsére nagy számban jelentkeztek PSA-vizsgálatra. Visszajelzéseik szerint a szűrésalkalmával a Prosztata Kommandó munkatársaitól korrekt, széles körű tájékoztatást kaptak a megelőzés fontos-ságáról, megemelkedett, vagy magas PSA-érték esetén a további tennivalókról. Biztosak vagyunk abban, hogy a ren-dezvény hatékonyan hozzájárult munkavállalóink egészségtudatosságának növeléséhez. Jó szívvel ajánljuk mindenmunkaadónak, aki törődik munkatársai egészségével!”

Stencinger Ildikó – Veritas Dunakiliti Kft.

„Nagyon elégedettek voltunk a szűréssel. Nővérükben egy nagyon szimpatikus, közvetlen, barátságos és gyakorlotthölgyet ismerhettünk meg. Nagyon könnyen megtalálta a férfi dolgozóinkkal a kapcsolatot. Bátorította a félszegeb-beket, megnyugtatta az aggódóbbakat. Széleskörű tájékoztatást adott mindenkinek. Az eredmények gyorsan elkészültek. Minden profin, gördülékenyen működött. Reméljük, a közeljövőben ismét találkozunk.”

Angyalné Györei Katalin – ügyvezetői asszisztens, GYEGÉP Kft

„Társaságunk férfi dolgozói az előzetes várakozásokhoz képest sokkal nyitottabbak, ha egészségmegőrzésről van szó,hiszen már több mint 1900-an vettek részt a PSA-szűrésen. Mindez nagyban köszönhető a szűrőcsapat gyors és egyszerű vizsgálati módszerének, a profi, hatékony szervezésüknek és emberközeli hozzáállásuknak, aminek gyorsanhíre ment a munkatársak körében – ezzel is meggyőzve az esetleges bizonytalankodókat. Az eredmények pedig önmagukért beszélnek, hiszen több esetben is emelkedett értéket mértek a szűrésen, ezzel esélyt adva minden érintettnek a további tennivalókra, amiről szintén teljeskörű tájékoztatást nyújt a csapat.”

Erdei Viktória – kommunikációs manager, Magyar Közút Nonprofit Zrt.